Chauffeurs, stortklaar beton en bouwhandel / Vakbekwaamheid - Code 95
Het doel van de opleiding vakbekwaamheid-eco driving is om deelnemers bewust te maken van brandstofbesparende rijtechnieken en hen te voorzien van vaardigheden en kennis om zuinig en milieuvriendelijk te kunnen rijden, met als resultaat een vermindering van brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

Data

  • za. 4 mei 2024   (08:30 - 12:15)

Duur

8 uur

Locatie

Schietstandlaan 5
2300 Turnhout

Prijs

€ 555,00

Inbegrepen

Certificaat: Diploma/Certificaat/Attest

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille

In samenwerking met

TRANSPORT ACADEMY CV

Programma

Het programma van de opleiding vakbekwaamheid eco-driving biedt een uitgebreide training in brandstofbesparende rijtechnieken en -strategieën.

Deelnemers leren over het belang van zuinig rijgedrag, het optimaliseren van het gebruik van de versnellingsbak, het verminderen van onnodig remmen en accelereren, en het effectief gebruikmaken van cruisecontrol en snelheidsbeperkingen. Daarnaast worden ze bekend gemaakt met het monitoren van het brandstofverbruik en het identificeren van verbeterpunten.

Het programma omvat zowel theoretische lessen als praktische oefeningen, waarbij deelnemers de gelegenheid krijgen om de geleerde technieken in de praktijk toe te passen.

Na afronding van de opleiding zijn deelnemers in staat om brandstofbesparend te rijden en bij te dragen aan een duurzamere en milieuvriendelijkere mobiliteit.